ניהול תפריט ומתכונים

שינויים כאן מתעדכנים גם בספר המתכונים וגם בתפריט הלקוחות. הסרת פריט קיים רק מסתירה אותו (ניתן לשחזר); מחיקת פריט שנוסף כאן היא לצמיתות.

2
2
2
2